Contact

ONLINE AFSPRAAK MAKEN:

0. JE WILT EVEN KENNISMAKEN EN KIJKEN OF HET IETS VOOR JOU IS?
Boek dan een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer een kwartier. Je krijgt een goede indruk van onze mooie praktijk en onze werkwijze. We bespreken of we iets voor jou kunnen betekenen.

1. JE KOMT VOOR DE EERSTE KEER?
Dan plan je een intake + behandeling voor 90 minuten en ontvangen wij graag een ingevuld intakeformulier binnen 4 werkdagen voor de afspraak.
Zonder intakeformulier kan de afspraak niet doorgaan omdat we ons dan niet goed kunnen voorbereiden. Je kunt het intakeformulier vinden via deze link: Intake Praktijk Acure, of op de website onder “cliënteninfo” – “intakeformulier”.
Het is een invulbare PDF. Mocht het niet lukken of haal je liever een papieren intakeformulier op, neem dan even contact met ons op 0228-511517.

2. JE BENT RECENT GEWEEST EN JE KREEG TAN ACUPUNCTUUR
Dan kun je een Tan-vervolgafspraak maken van 60 minuten. Zet bij de opmerkingen even in het kort om wat voor klacht het gaat. Zo nodig nemen wij contact op.

3. JE BENT VAKER GEWEEST – KORTER DAN EEN JAAR GELEDEN
Dan kun je een vervolgafspraak maken van 45 minuten. Zet bij de opmerkingen even in het kort om wat voor klacht het gaat. Zo nodig nemen wij contact op.

4. JE BENT VAKER GEWEEST – LANGER DAN EEN JAAR GELEDEN
Dan hebben we een recente, dus nieuw intakeformulier nodig. Graag uiterlijk 4 werkdagen voor de afspraak. Je boekt een vervolgafspraak van 45 minuten. Denken wij dat 45 minuten te kort is, dan nemen we contact met je op.

LET OP:  GEBRUIK JE HETZELFDE E-MAILADRES VOOR MEERDERE PERSONEN UIT HET GEZIN?
Dan kun je wel een online afspraak maken, maar je moet dan bij de opmerkingen de juiste naam neerzetten. Het systeem is ingericht op één e-mailadres per persoon, waardoor het maar één persoon kan aanspreken. Bij het gebruik van e-mailadres: royenels@gmail.com, zal het systeem steeds alleen Els aanspreken. Zelfs als Roy specifiek zijn naam ingeeft bij het maken van een afspraak, ontvangt hij toch automatisch “Beste Els, we hebben een afspraak voor je ingepland op ……”. We begrijpen dat dit heel verwarrend en vervelend is, maar de enige oplossing is dat je de juiste naam even bij de opmerkingen neerzet en wij dit handmatig  corrigeren. 

Bij een No-Show of een afzegging binnen 24 uur brengen wij 35,- in rekening ongeacht de reden van afzegging. Je kunt een afspraak tot 24 uur van tevoren kostenloos afzeggen per mail, telefoon, Whatsapp of SMS.

CONTACTFORMULIER

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Mail dan naar info@praktijkacure.nl of bel ons op 0228-511517.
Je kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.